Dolar 18,8888
Euro 20,0250
Altın 1.115,82
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Kadir Aydın’dan Kovanlık yoluna inceleme

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık ile Kovanlık – Aydındere yolunda incelemelerde bulundu.

Kadir Aydın’dan Kovanlık yoluna inceleme
Ağustos 23, 2022 8:16 am
209

Karayolları Bölge Müdürü ve ekibiyle birlikte ilimizde devam eden yatırımların son ve nihai durumlarını değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini ifade eden Milletvekili Aydın; “Bilindiği üzere Kovanlık – Aydındere yol güzergahında bulunan birkaç mülkiyet probleminin çözülememesi sebebiyle yol inşaatı başlayamamıştı. Bugün mülkiyet sahipleriyle görüşerek bu sorunu çözüme kavuşturduk. Önümüzdeki hafta içerisinde Kovanlık – Aydındere arasında ihale edilen 4 km’lik kısmın yol inşaatına başlamış olacağız. Bunun için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürümüze, Bölge Müdürümüze ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Kazasız, belasız bir an önce ulaşımın sağlanması en büyük arzumuz, en büyük emelimizdir. Elbette bu bypass edilen yerin haricinde Tokmadin Sapağı ile Aydındere arasında kalan kısmın ikinci kat asfaltının yapılması ile ilgilide Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden gelen arkadaşlarımızla görüştük. Bu konuya ilişkin Bölge Müdürümüz gerekli talimatları verdi. İkinci kat asfaltın bu kısmını da tamamlamış olacağız. Bypass edilecek bir diğer kısım olan Sofulu güzergahındaki yolunda mevcut ihale edilen kısmı açılana kadar iyileştirilmesi yapılacak ve standartları yükseltilecektir.

Karayolları ekibimizle birlikte Dereli – Giresun arasındaki yolun durumu ile İnişdibi – Çaldağ güzergahında olan Batlama Vadisi’nde ki yolun durumunu da ayrı ayrı değerlendirdik. Her iki yolun tamamlanması bu sene içerisinde gerçekleşecektir. Dereli yolunda şantiye binasının kurulduğu viyadük, köprüler ve bölünmüş yol ile ilgili çalışmalar sürüyor. En yakın zamanda ilk etap olarak yukarıdaki kısım, ikinci etap olarak aşağıdaki bölünmüş yol kısmını hizmete açmış olacağız. Çalışmalarımız esnasında meydana gelen, öngörülmeyen sebeplerden dolayı birtakım gecikmeler oldu. Yine aynı problemin bir kısmını biz Batlama Karanlıkdere Mevkii’nde yaşadık. Bu konuyu Sayın Bölge Müdürümüz acele kamulaştırma kararıyla ilgili bakanlığımıza iletti. Bakanlığımızda bu kararı Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sundu. Acele kamulaştırma kararı çıkarsa Karanlıkdere’de ki problemi de nihayete erdirmiş olacağız. Bu bizim açımızdan da önemli bir eşik sayılacaktır. Devletimiz her alanda yatırımlarına ara vermeden, hız kesmeden devam ediyor.

Ülkemizin geleceği için attığımız adımlar inanıyoruz ki milletimiz tarafından da takdirle karşılanıyor. 20 yıldır iktidarda olan bir partiyiz. Son dönemde yaşadığımız ekonomik darboğaza ve atlattığımız bir sürü badireye rağmen milletimizin teveccühünün ve duasının hala bizimle birlikte olduğunu görmek; heyecanımızı, azmimizi ve gayretimizi arttırıyor. Milletimize bu duruşu için müteşekkiriz, minnettarız. Her zaman söylüyoruz ki Allah’ın takdiri, milletin tercihi ile beraber 2023 yeniden AK Parti’li ve Recep Tayyip Erdoğan’lı yılların devamını sağlayacaktır. Dünyada herkesin imrendiği bir lidere sahip olmak, ona ekip arkadaşlığı, yol arkadaşlığı yapmak; onunla birlikte siyaset yapıyor olmak bizim açımızdan son derece gurur vericidir. 2023 seçimlerini biz geçmiş 5 yılın değerlendirildiği, önümüzdeki 5 – 10 yılın değerlendirileceği bir seçim olarak görmüyoruz. Biz bu seçimi 1923’den 2023’e uzanan 100 yılın seçimi olarak görüyoruz. Bundan sonraki yüzyılda Türkiye’nin yürüyüşünün, standartlarının belirleneceği bir seçim olarak görüyoruz. Dolayısıyla bu seçim muhalefetin kaderine, 6’lı masanın ayak oyunlarına terk edilecek bir seçim değildir. Onun için 7/24 sahadayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmak, milletimizin bize verdiği görevin hakkını verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Allah Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetini, milletimizin istikametini bozmasın diyor; şimdiden 2023’ün ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.