Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 10°C
Çar 9°C

Keleş, hedefi belirledi

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Sonuna kadar güzel bir oyunla iyi bir galibiyet almayı hedefliyoruz” dedi.

Keleş, hedefi belirledi
Şubat 24, 2023 8:01 am
11

Giresunspor’un puan veya puanlara ihtiyacı olduğunun altını çizen Keleş, “Bu maçta da bunu gerçekleştirmemiz lazım. Oyun disiplinini bozmadan düzenli şekilde oynamak için hafta içi çalışmalarımıza önem veriyoruz. Sahamızda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynayacağız.  İnşallah daha iyi duruma geleceğiz. Çünkü gelmemiz gerekiyor. Sonuna kadar güzel bir oyunla iyi bir galibiyet almayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Taraftarlara da seslenen Keleş, “Gelip bizi desteklesinler. Bizim için takım ve taraftarın bir arada olması çok önemli. İyi futbolu sahaya yansıtmak için oyuncular ve teknik heyet olarak elimizden geleni yapacağız. Çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Başarı için oyuncularla, taraftarın ve şehrin birbirine yakın olması gerekiyor. Bunu yaptığımızda başarı da kolaylaşacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.