Dolar 18,8760
Euro 20,0843
Altın 1.105,51
BİST 5.217,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Keleş: Kötü gidişatı düzeltmek elimizde

Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş, kötü bir gidişat içinde olduklarını ve bunu düzeltmelerinin ellerinde olduğunu söyledi.

Keleş: Kötü gidişatı düzeltmek elimizde
Kasım 1, 2022 6:21 am
134

Hakan Keleş, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunun da altını çizdi.

Teknik Direktör Hakan Keleş, Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Keleş, “Maç öncesi planlarımız, ilk yarıda alan daraltmaktı. Çok iyi pas yapan, hareketli oynayan, geniş alanda etkili bir takımdı. Kendi sahamıza çekildik ve çok hücuma çıkamadık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Rakibe çok şans verdiğimizi düşünmüyorum ilk yarıda. Son bölümde yediğimiz gol dengemizi bozdu ama ikinci yarıda risk alıp önde oynadık. Yakaladığımız pozisyonlar var ama rakibin kadro kalitesi bizden çok daha üstündü. Kötü bir gidişatımız var, düzeltmek bizim elimizde. Kulübün durumundan kaynaklı olarak çok destek alamıyoruz, problemler yaşıyoruz. Kötü günde, önümüzde bir İstanbulspor maçı var. Bu bize ilaç olabilir. Camianın birleşmesiyle inşallah alacağımız 3 puan umut vadedecek. Geçen sene de çok zorluklar çektik ve üstesinden geldik. Zor durumdayız. Camia olarak birlememiz ve kenetlenmemiz gerekiyor. İstanbulspor maçı bizim için çok önemli. Seyirci desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu arada Başakşehir’i de aldığı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.