Dolar 18,8898
Euro 20,1023
Altın 1.112,79
BİST 5.319,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Kendi şirketini kurdu

Mustafa Karadere fındık alım merkezi açıldı

Kendi şirketini kurdu
Eylül 5, 2022 6:53 am
280

Mustafa Karadere, fındık sektöründe hizmet vermeye devam ediyor. Mustafa Karadere (Karadere Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Erol Karadere) ile olan iş ortaklığını sonlandırarak, hisselerini devretti. Karadere Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketi ile hiçbir bağı kalmayan ve şirket adına hiç bir sorumluluğu kabul etmeyen iş insanı Mustafa Karadere yeni şirketini kurdu.  Mustafa Karadere ticaretine şahsi olarak kendi adını taşıyan ‘Mustafa Karadere Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti’ ile devam ettiğini duyurdu. Mustafa Karadere’nin fındık sektöründe yeniden yer alması üreticiler tarafından sevinçle karşılanırken, Mustafa Karadere, “Ağustos 2022 itibari ile ticaretine şahsi olarak devam ettiğini, fındık üreticilerine yeni kurmuş olduğu şirkette hizmet verdiğini’ açıkladı.

35 yıldır fındık sektörünün içinde yer alan Mustafa Karadere Espiye Merkez Ulu Camii arkasında (Kemal Şahan Cad. Merve Sk. No: 1 Espiye) kendi ismini taşıyan ‘Mustafa Karadere Fındık Alım Merkezi’ni kurarak, fındık üreticilerine hizmet vermeye başladı.

‘Mustafa Karadere Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şirketi ‘fındık sektörünün birçok alanında hizmet verecek. Espiye merkezdeki fındık alım merkezi dışında Giresun Batlama Sanayi mevkiinde fındık fabrikası da faaliyete geçti.  Mustafa Karadere’nin Batlama Sanayi’de kabuklu fındık kırma fabrikasının faaliyete geçmesi ile 100 kişilik istihdamla sektöre katkı sağlayacağı öğrenildi. Batlama sanayi mevkisinde ki tesiste, kabuklu fındık alınıp naturel işlenmiş hale getirilerek satışa sunulacağı açıklanırken, Ankara’ya da pazarlama ofisi açıldığı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. Mustafa Karadere’nin adını taşıyan şirketinin yeni sezonda fındık üreticileriyle yeniden buluşması ‘35 yılın tecrübesi silinmez, Mustafa Karadere bu işi biliyor’ yorumlarına neden oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.