Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Kent Konseyi toplandı

Giresun Kent Konseyi, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında toplandı.

Kent Konseyi toplandı
Ocak 27, 2023 6:51 am
76

Toplantı gündeminde Giresun Kent Konseyi’nin gündemine aldığı tüm konuları Aytekin Şenlikoğlu tarafından yürütme kurulu üyeleri ile birlikte tek tek işlendi. Başkan Şenlikoğlu daha güzel ve yaşanabilir bir Giresun için yürütme kurulu üyelerimizle birlikte alınan kararların Giresun için çok önemli olduğunu bir kez daha yeniledi.

Kent Konseyi Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri tarafından ortak çalışma planlarıyla programa alınan projelendirilmiş konuların Kent Konseyi tarafından her zaman desteklenecek. Başkan Şenlikoğlu’na sunulan projelerin Giresun için önemini ve bu projelerin  gerçekleşmesi için her daim yanımızda olacağının sözünü verdi. Giresun’la ilgili konulara ayrıntısıyla hâkim olması, çözüm önerileri, çalışmaları gerçekten bizleri Giresun’un geleceği için umutlandırdı. Sayın Şenlikoğlu’na Kent konseyi olarak teşekkürlerimizi sunar, her zaman bu çabalarını yürütme kurulu üyeleri olarak desteklemekteyiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.