Dolar 18,8853
Euro 20,0499
Altın 1.098,23
BİST 5.231,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Kızılot sakinleri artık çukurların kapatılmasını istiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Ertan Zere, Kızılot Mahallesi’nde yaklaşık 1.5 yıl önce mahallede bulunan evlere su vermek için Bulancak Belediyesi tarafından yapılan çalışma sonrası yolun halen yapılmamasına tepki gösterdi.

Kızılot sakinleri artık çukurların kapatılmasını istiyor!
Kasım 7, 2022 7:50 am
143

Yolun bir an önce yapılmasını beklediklerini açıklayan Zere, “Yolda yapılan çalışmanın ardından Belediye çalışma alanında ki yani ana yoldaki çukurları kapatmamıştır ve çukurlar oldukça derindir. Ana yol üzerinde bulunan çukur Mahallede yaşayan vatandaşları ve yolu kullanan sürücüleri mağdur etmektedir. Bu durum üzerine vatandaşlardan ve sürücülerden Mahalle Muhtarı Şevki Başdemir’e ve bizlere şikayet gelmektedir. Kızılot Mahalle Muhtarı Şevki Başdemir Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a durumu defalarca bildirmesine rağmen Belediye herhangi bir çalışma yapmamış ve çukurları kapatmamıştır. Konu Bulancak olduğunda hiçbirimizin şahsi hırsları ön plana geçemez. Burda yapılması gereken konu olan yoldaki çukurların kapatılması ve betonlanmasıdır. Bulancak Belediyesi 1.5 yıl boyunca bu çalışmayı yapmamış, vatandaşları ve sürücüleri mağdur etmiştir. Halkımızın mağduriyetinin devam etmemesi adına ben ve Mesut Aydın kendi imkanlarımızla özel bir firmadan beton aldık. Kızılot Mahalle muhtarı Şevki Başdemir ve bir kaç arkadaşımız çukuru çakıl ve kum ile doldurduktan sonra aldığımız beton dökülerek yol elverişli hale gelmiş oldu. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.  Bulancak ile alakalı her şeyi yakından takip ediyor ve yapmamız gerekeni yapıyoruz. Sadece bu yol, bu çukur değil. Bulancak’ta yapacağımız daha çok çalışmamız var. Halkımız merak etmesin. Artık seçime çok az bir zaman kaldı ve biz iktidar olduğumuzda Bulancak ve vatandaşımızın tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.