Dolar 18,8891
Euro 20,1656
Altın 1.114,75
BİST 5.314,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Korkunun ecele faydası yok!

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, “Seçim yaklaştıkça bu tür yalan ve gerçek dışı iftiralar çoğalacak. Ama korkunun ecele faydası yoktur” dedi.

Korkunun ecele faydası yok!
Ekim 1, 2022 6:01 am
175

Uzunalioğlu, “Mersin’deki terör saldırısının ardından partimizi suçlayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beyanları ile halkımızı yanıltmaya çalışmışlardır” açıklamasında bulundu.

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu açıklamasında şunları kaydetti; “CHP Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Öldürülen teröristin DNA raporuna rağmen, tam 2 gündür yalan söylediniz, havuz medyanız manşetler attı. Şimdi çıkın ve teröriste ait DNA raporunu açıklayın, bu millet bir kez ağzınızdan doğru bir şey duysun. Başsavcıya dosyaya el koyun dediniz. Başsavcıya sesleniyorum, o dosyayı gizlemeye çalışma, biliyoruz gerçekleri. Utanmıyor musunuz?” diyerek doğruları açıklamaya davet etmesine rağmen halen kendilerinden doğru açıklama gelmemiştir. Mersin’in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi’ne yönelik düzenlenen saldırı sonrası iktidar kanadı, saldırıyı gerçekleştirenin CHP’nin 2013’teki ‘tutuklu gazeteciler’ raporunda yer alan Dilşah Ercan olduğunu ileri sürerek saldırı nedeniyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçlamıştı. Ancak daha sonra saldırıyı gerçekleştirenin Dilşah Ercan olmadığı öğrenilmişti. Saldırıyı üstlenen PKK’nin askeri kanadı HPG de saldırıda Dilşah Ercan’ın yer almadığını duyurarak, saldırının Dilara Ürper ve Emel Feremez Hisen tarafından gerçekleştirildiği açıklamıştı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.