Dolar 18,8854
Euro 20,0388
Altın 1.115,52
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Marka değeri artıyor

Çotanak Store Mağazası tarihinin en fazla satışını gerçekleştiriyor

Marka değeri artıyor
Ağustos 24, 2022 7:11 am
214

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor’da taraftarlar, Çotanak Store Mağazası’na fazlasıyla ilgi gösteriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, bu sezon fiyatları makul tuttuklarını belirterek, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti.

Başkan Karaahmet, “Çotanak Store belki de tarihinde ilk kez bu kadar forma satmıştır. Sürekli yeni tedarik için sipariş veriyoruz. Geçen sene yaşadığımız sıkıntıları bu sezon yaşamamak için dikkatli hareket ediyoruz. Taraftarlarımızın beklentisini karşıladıysak ne mutlu bize. Herkesi Çotanak Store Mağazası’na davet ediyoruz. Bu şehirde gencini, yaşlısını ve bebekleri yeşil beyazlı formayla görmek bizleri çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

HATIRA FORMALARINI KAÇIRMAYIN

Bitexen Giresunspor, hatıra formalarını satışa çıkarmaya devam ediyor. Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Galibiyeti getiren formalar bir tık uzağında. Kasımpaşa maçında giyilen formalar ve imzalı gol forması şimdi Çotanak Store’da satışta. ” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.