Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

MHP Espiye’de yeni teşkilat binası açıldı

MHP Espiye İlçe Başkanlığı yeni teşkilat binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MHP Espiye’de yeni teşkilat binası açıldı
Ocak 9, 2023 7:32 am
108

Açılışa MHP Giresun il başkanı Mahmut Karakuş, Espiye belediye başkanı Mustafa Karadere, Duroğlu belediye başkanı Halil Çetin, MHP Giresun Milletvekili Aday adayı Ertuğrul Gazi Konal, Espiye ilçe başkanı Avukat Mehmet Kurt, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bulancak Belediyesi Mehteran takımının gösterisin ardından Espiye İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kurt, MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş birer konuşma yaparak ilçe teşkilat binasının hayırlı olmasını temenni ettiler.

MHP Espiye İlçe Teşkilat Binasında başkan odası, misafirhane, mecsit ve sekreterya bulunmaktadır. Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe’nin yaptığı duanın ardından protokol üyeleri tarafından MHP Espiye İlçe Teşkilat binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Espiye İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kurt yaptığı konuşmada, “Bugün burada güzel ülkemizin güzide bir ilçesinde “Espiye’mizde” anlamlı bir vesile ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Espiye İlçe Teşkilatı’nın ve Kadın Kolları’nın birlikte faaliyet göstereceği ilçe teşkilat binamızın açılışının mutluluğunu yaşamaktayız. Teşkilat binamızın açılışı ile; ilçemizin ve partimizin önemli bir ihtiyacı giderilmiş ve davamıza maddi ve manevi olarak gönül verenlerin heyecanlarını, fikirlerini, sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmak için bir araya gelecekleri bir ev, bir yuva ilçemize ve partimize kazandırılmış olacaktır.

Teşkilat binamız dört duvardan ibaret, üstünde çatısı olan bir apartman dairesinden çok daha fazlasını davamıza ve ilçemize katacaktır. Bizler bu çatının altında ilim, irfan, hak, hukuk öğreneceğiz, öğreteceğiz; birlik olmayı, beraber olmayı, birbirimize destek olmayı öğreneceğiz, öğreteceğiz. Teşkilatımızın kapısı her daim tüm vatandaşlarımıza açık olacaktır.

İlçemize, davamıza ve siyasi hareketimize önemli faydalar sağlayacağına inandığımız teşkilat binamız için maddi ve manevi katkıları olan başta yönetim kurulu arkadaşlarıma, il teşkilatıma ve emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlarımıza şahsım ve partim adına teşekkür ederim.

Espiye İlçe Teşkilatı olarak; Türk Yüzyılının baş mimari Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bilgeliği ve feraseti, Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş’in cesaret ve dirayeti, sayın liderimiz Devlet Bahçeli’nin yüksek iradesi ve kararlılığı sayesinde ulaştığımız cumhuriyetimizin yüzüncü yılında; bizlere bu kutlu ve şerefli davanın neferleri olarak hizmet etme imkanı veren genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Büyük umutlarla, heyecanlarla girmiş olduğumuz cumhuriyetimizin yüzüncü yılında “Türk Yüzyılı’nda” bilge liderimiz Sayın Devlet Bey’in atacak olduğu kararlı ve emin adımlarla; neferleri olarak bizler dimdik liderimizin yanında durarak ayaklarımıza vurulmak istenilen prangaları kıracağız, önümüze konulmak istenilen engelleri bir bir aşacağız, ülkemizi hak etmiş olduğu gelişmişlik düzeyine çıkaracağız, engellenilmek istenilen Türk Birliği’ni Cenab-ı Hakkın izni ve inayeti ile mutlaka sağlayacağız. Bizleri bu yoldan saptırmaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz.

Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin; bizleri bayraksız, ezansız ve vatansız bırakmasın.

Yıkıldın, yakıldın devrim dediler

Soysuzlaştırıldın, evrim dediler

Bozkurt’a it; ite yavrum dediler

Kalk, doğrul, yerinden yürü, geç öne

Uyan ey Türk! Kendine dönmeyi dene” şeklinde konuştu.

MHP Espiye ilçe başkanı Avukat Mehmet Kurt, “Yeni teşkilat binamızın açılışına katılım sağlayan ve bizleri yanlız bırakmayan il başkanımız sayın Mahmut Karakuş’a, belediye başkanımız sayın Mustafa Karadere’ye, bir önceki il başkanımız sayın Ertuğrul Gazi Konal Beye, Duroğlu Belde Başkanı sayın Halil Çetin’e, ilçe dışından iştirak eden saygıdeğer misafirlere ve katılım sağlayan kıymetli hemşehrilerimiz ile tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Teşkilat binamızın açılışı ile; ilçemizin ve partimizin önemli bir ihtiyacı giderilmiş ve davamıza maddi ve manevi olarak gönül verenlerin heyecanlarını, fikirlerini, sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmak için bir araya gelecekleri bir ev, bir yuva ilçemize ve partimize kazandırılmış oldu” dedi.

(FİKRET BIYIK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.