Dolar 18,8792
Euro 19,9891
Altın 1.101,75
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Minik kalplerden Ata’sına mektup

10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolayısıyla bir araya gelen Giresun Merkez Çıtlakkale Anaokulu Demokrasi Sınıfı öğrencileri, Anıtkabir’e göndermek üzere Atatürk’e mektup yazdı.

Minik kalplerden Ata’sına mektup
Kasım 12, 2022 6:39 am
120

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan özlemlerini ve duygularını, kelimelere ve resimlere döken çocuklar, mektuplarını Anıtkabir Komutanlığına göndermek üzere 10 Kasım Perşembe günü Valilik hizmet binası içerisinde yer alan PTT şubesine geldi. Öğrencilerin yaptığı bu hareketi büyük bir beğeniyle gözlemleyen Vali Enver Ünlü, öğretmenleri ve çocukları alkışlayarak onları tebrik etti. Daha sonra PTT şubesinde sıraya giren öğrenciler, yazdıkları mektupları Anıtkabir’e ulaştırılması amacıyla görevlilere teslim etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Ünlü, “Öğrencilerimizi kutluyor, kalplerindeki Atatürk sevgisiyle O’nun fikirlerini sonsuza dek yaşatmak için çalışacaklarına gönülden inanıyoruz” ifadelerine yer verdi. Vali Ünlü’ye Çıtlakkale Anaokulu öğretmenleri tarafından Genelkurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığınca gönderilen her mektuba cevap verileceği ve uygun görülenlerin “Atatürk ve Çocuk” dergisinde yayımlanacağı bilgisi verildi. Postalama işleminden sonra Vali Ünlü, Çıtlakkale Anaokulu Demokrasi Sınıfı öğrencilerini Valilik hizmet binası içerisinde yer alan oyun alanında misafir ederek çocuklarla yakından ilgilendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.