Dolar 18,8920
Euro 20,0593
Altın 1.119,31
BİST 5.274,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Modifiyeciler Espiye’de buluştu

Espiye 3. Modifiyeli araçlar buluşması etkinliği yapıldı.

Modifiyeciler Espiye’de buluştu
Ağustos 2, 2022 6:19 am
221

Espiye Belediyesi ve Espiye Yıkım Ekibi işbirliyle düzenlenen 3. Geleneksel modifiyeli araç buluşması Giresun’un Espiye ilçesinde gerçekleşti.

İlçeye bağlı Kaşdibi Köyü Okul bahçesinde Modifiye tutkunu 1.500 araç ve 7 bin kişinin katıldığı etkinliğe Giresun ilçeleriyle İstanbul, Ankara, Bursa, Trabzon, Samsun, Ordu, Erzincan, Bayburt ve birçok ilden tuning meraklıları katıldı.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, eski model klasik otomobiller ile model otomobillerin sergilendiği etkinlikte, ses sistemleri başta olmak üzere süspansiyon ve modifiye aksesuarlarla donatılmış araçların birbirleriyle yarışarak nefes kestiğini söyledi.

Karadere, “Gençlerimiz araçlara kendi kimliklerini katmışlar, kendi kişiliklerini katmışlar, heyecanlarını hayallerini katmışlar. Etkinliğe katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Diğer il ve ilçelerden gelenleri misafir eden Espiye Yıkım Ekibi Başkanı Osman Küçük, “sıradan bir otomobilin nasıl çekici hale gelebileceğini göstermek istediklerini belirterek “Amacımız trafikteki sıkıcı manzarayı renklendirmek. Ayrıca modifiye edilmiş her otomobil farklı bir kişilik kazanır ve aynı marka ve modelde olan diğer araçlardan kolayca ayırt edilebilir” dedi.

Küçük, Tuning ve modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus ise şehir içinde ve trafikte aşırız hız ve gürültü yapmadan vatandaşlarımızı, emniyet güçlerimiz zorda bırakmadan dikkatli araç kullanmaları gerektiğini belirtti.

(FİKRET BIYIK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.