Dolar 18,8853
Euro 20,1571
Altın 1.115,60
BİST 5.332,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Müftü Topcan: Hayırla anılmak için hayırda bulunalım

İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi hayata dokunan her alanda ‘iyilik’ projeleri geliştirmeye devam ediyor.

Müftü Topcan: Hayırla anılmak için hayırda bulunalım
Eylül 30, 2022 5:06 am
172

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde başlatılan “Hayata Başlarken” projesi kapsamında evlilik hazırlığı yapan genç kızlara çeyiz bohçası, yeni doğum yapan annelere ise bebek bohçası hediye ediliyor.

Doğum yapan ihtiyaç sahibi anneler ve evlilik hazırlığında olan gençler TDV Kadın Kolları üyeleri ve TDV gönüllüleri tarafından ziyaret ediliyor.

Proje hakkında açıklamada bulunan İl Müftüsü ve TDV Giresun Şubesi Başkanı Ramazan Topcan, “Hamdolsun gönüller almaya ara vermeden devam ediyoruz. Yeni bir proje. Doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan genç kardeşlerimize yardım yapılmasını amaçlayan bir proje bu. Darda olanın elinden tutmak, evlilik hazırlığında bulunan birine yardım etmek, bebeklerini hasretle kucaklarına alacakları günleri sayan ihtiyaç sahibi bir kardeşimize yardımda bulunmak sevab-ı mucip güzel bir davranıştır. Vakıf bağışçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Dün, bugün koştuk. Yarın da Allah nefes verdiği müddetçe koşmaya, kapılar aralamaya devam edeceğiz. Buradan bir kere daha kardeşlerime seslenmek isterim ki; hayırla anılmak için hayırda bulunalım. Güzele kavuşmak için iyilik ve güzelliklerimizi artıralım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.