Dolar 18,8850
Euro 20,1812
Altın 1.115,54
BİST 5.324,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Öğrencilere kırtasiye yardımı

İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye desteğini sürdürerek eğitimin her kademesinde öğrencilerin yanında yer almaya devam ediyor.

Öğrencilere kırtasiye yardımı
Ekim 1, 2022 6:02 am
177

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Şubesi iş birliğinde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenim gören çocuklarına kıyafet ve kırtasiye desteğinde bulunuldu. İl Göç Koordinatörlüğü organizasyonunda TDV görevlileri ve gönüllülerince tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet, kırtasiye ve okul çantası hediye edildi. İl Müftüsü ve TDV Giresun Şube Başkanı Ramazan Topcan, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere başarılar dileyerek, Vakfın kıyafet ve kırtasiye kampanyasıyla ilgili bilgi verdi. Eğitime ve gençlere yapılan yatırımın önemine vurgu yapan İl Müftüsü Topcan, “Huzurlu bir toplum için eğitim asla ıskalanamaz. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Ülkelerin en büyük zenginlik kaynağı yetişmiş insan gücüdür. Evlatlarımızı geleceğe hazırlamalıyız. Evlatlarımıza fırsat eşitliği sağlamalıyız. Türkiye Diyanet Vakfı malum olduğu üzere iyiliği şiar edinmiş bir vakıftır. Her eğitim ve öğretim döneminde olduğu gibi bu yıl da yüzlerce mağdur, ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarına hayırsever bağışçılarımızın destekleri ile vakfımız vasıtası ile kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bu çalışma ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. Bu vesile bütün sevgili gençlerimize bir kere daha başarılar diliyorum. Eğitim döneminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.