Dolar 18,8830
Euro 20,0687
Altın 1.112,19
BİST 5.309,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Okul sıraları meslek liselilerin elinden

Giresun’da meslek liseleri üremeye devam ediyor.

Okul sıraları meslek liselilerin elinden
Ağustos 31, 2022 8:22 am
216

Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne 2 bin 500 sıra, 165 öğretmen kürsüsü, 165 sandalye ile 10 bin Okul Projesi kapsamında Giresun’daki okullara 54 basketbol potası ve 55 tenis masasının imal etti. imal edilen malzemeler bakanlık ve okullara teslim edildi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Sabri Kostakoğlu’ndan yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler alan Müdür Tosunoğlu, okulun eğitim öğretim ortamlarını, atölyelerini ve diğer fiziki mekânlarını gezdi. Tosunoğlu okul bünyesindeki Mobilya ve İç Mekân Tasarım Atölyesi ile Metal İşleri Atölyesini ziyaret ederek, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi döner sermaye işletmesi tarafından okulların ihtiyacı için masa, sıra, dolap vb. donatım malzemelerinin üretim çalışmalarını yerinde gözlemledi. Atölyelerde çalışma yürüten öğretmenlerden bilgi aldı. Müdür Tosunoğlu, meslek liselerinin, genç nüfus potansiyelimizin en yeni ve güncel bilgilerle donanımlı olarak iş hayatına kazandırılması ve iş dünyasının kalifiye eleman ihtiyacını karşılanması gibi önemli bir görevi icra ettiğini vurguladı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten Tosunoğlu, “geride bıraktığımız pandemi döneminde gördüğümüz gibi, okullarımızın üretim güç ve kabiliyetlerinin gelişmesi ve üretime katkılarının artırılması bakımından yapılan çalışmaların oldukça önemli oldu” dedi. Tosunoğlu, Okul Müdürü Sabri Kostakoğlu nezdinde tüm yönetici, öğretmen ve çalışanlara, harcadıkları emek ve gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.