Dolar 18,8852
Euro 20,1617
Altın 1.115,49
BİST 5.335,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Önemli bir açığı kapatacak

Giresun Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Engelsiz Yaşam Merkezi” kısa zaman sonra hizmete girecek.

Önemli bir açığı kapatacak
Eylül 30, 2022 5:11 am
172

Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi 51 Nolu Sokak’ta (Spor Lisesi yanı) bulunan 240 metrekarelik iki katlı binaya uygulanacak olan proje kapsamında binada yenileme çalışmaları devam ediyor.

Özel gereksinimli vatandaşlara hizmet verecek olan projede, hukuk birimi, psikolojik destek birimi, istihdam birimi, psikolojik destek birimi, sağlık birimi, kütüphane, 2 adet el sanatlarına yönelik atölyeler, mutfak, yemekhane, proje web sitesi ve müzik atölyesi yer alıyor.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Engelsiz Yaşam Merkezi projemizin yapımı hızla devam ediyor. Projemiz tamamlanıp hizmete girdiğinde engelli kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak. Kardeşlerimiz merkezimizle hayatın içinde olacaklar. Merkezimizi, engellilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn ettik” dedi.

Engelli olmanın bireysel bir sorun değil, sosyal boyutlarıyla herkesi yakından ilgilendiren ve herkesin ortak çabasını gerektiren bir konu olduğunu söyleyen Başkan Şenlikoğlu: “Onlara her alanda erişilebilir bir yaşam sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hükümetimizin de engelli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan feyz alarak imkanlarımız ölçüsünde de engelli kardeşlerimizi sevindirmeye ve mutlu etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.