Dolar 18,8833
Euro 20,0599
Altın 1.098,43
BİST 5.256,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Saat polemiği sürüyor!

Giresun’da, Giresun Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlara hediye edilen saat polemiği gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Saat polemiği sürüyor!
Kasım 3, 2022 6:57 am
162

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, muhtarların haklı tepkisinin yanında olduğunu bildirdi. Tatlı yaptığı yazılı açıklamada, siyasi ahlaktan uzak bir konuyla gündeme gelen muhtarların, yaptığı basın açıklamasını desteklediğini belirterek, muhtarların, vatandaşla devlet arasında işbirliği yapan, gece gündüz demeden mahallesine ve köyüne hizmet etmeye çalışan en değerli kişiler olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, her zaman muhtarların yanında olduklarının altını çizerek şunları kaydetti;

“19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu tarafından tamamen kanunlara uygun bir şekilde muhtar arkadaşlarımıza verdiği hediyenin siyasi rant uğruna gündeme getirilmesi apaçık saçmalıktır. Bunun başka bir izahı yoktur. Siz, Giresun Belediyesi’ni ne sandınız? Giresun Belediyesi, son 3,5 yılda kurumsallaşma yolunda emin adımlar atmış, bünyesine yeni arsalar kazandırmış, yatırımlarla şehrin makus talihini değiştirmiştir. Tüm bunları görmeyip veya görmezden gelip muhtarlara verilen hediye üzerinden ‘eleştiri’ yapıp kamuoyu oluşturmakta aslında sizlere yakışır bir davranıştır. Nitekim, bu açıklamayı yapanlar muhtarlık unvanının ne kadar değerli olduğunu bilmiyor mu? Muhtarlarımızın da açıklamasında belirttiği gibi, Halkın sorunlarının çözümü için mesai harcayan muhtarlarımıza sahip çıkıp destek olacakları yerde, siyasi ahlaktan uzak, seviyesi son derece düşük bir şekilde bu konu üzerinden siyasi malzeme çıkarmaya çalışanları ve kendi kişisel egolarını tatmin etme derdine düşenleri asla unutmayacağız. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Çünkü bu şehir bizim. Hepimizin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.