Dolar 18,8860
Euro 20,0301
Altın 1.103,94
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

Sağlıklı çalışan dostu işletmelere belge

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nden işletmelere “Sağlıklı Beslenmeyi ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İşyeri Belgesi” Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında, Giresun’da bir firma çalışanlarının sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitesini destekleyerek farkındalık oluşturdu.

Sağlıklı çalışan dostu işletmelere belge
Kasım 30, 2022 7:50 am
129

Aynı zamanda obezite ve ilişkili bulaşıcı olmayan hastalıkların erken tanı, tedavi ve önlenmesine yönelik uygun iş yeri ortamlarının yaratılmasından dolayı “Sağlıklı Beslenmeyi ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İşyeri Belgesi” almaya hak kazandı.

Giresun’da ilk kez bu unvanı alan kuruluşa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek sertifikalarını takdim etti.

Sağlık Bakanlığının “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Kuruluş Programı” kapsamında, bebeklerin tüm gereksinimi karşılayan mucizevi bir besin olan anne sütünün özendirilmesi ve teşviki amacıyla tüm personelin bilgilendirilmesi, işçi ve memurlar için verilmiş olan yasal hakların kullanımı konusunda destekçi olmaları ve kadın çalışanlara yönelik olarak rahatça kullanabilecekleri emzirme odasının sağlanmasıyla OFİ Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Giresun Şubesi yapılan değerlendirmeler sonucu “Bebek Dostu Kuruluş” unvanını almaya hak kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.