Dolar 18,8833
Euro 20,0301
Altın 1.103,49
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

Şehidimiz ebedi istirahatgahında

Şehit Sözleşmeli Piyade Er İsmail Ünal’ın annesi Sema Ünal ve babası Fehmi Ünal’dan vatan hainleri ve teröristlere tokat gibi cevap: “Vatan sağ olsun. 10 tane daha oğlum olsa bu yolda 10 tanesini de veririm”

Şehidimiz ebedi istirahatgahında
Kasım 29, 2022 6:54 am
130

Evlatlarını Ordu-Giresun Havaalanında dimdik ayakta karşılatan anne Sema Ünal, “Bir oğlum daha olsa feda olsun. Benim oğlum damatlık giydi de gitti. Bu acımasız ve hainler hiç sevinmesinler. Bu vatanı bekleyen binlerse İsmail var. Onlar benim evladım. Bir İsmail gitti, binlerce İsmail var. 3 tane kız kardeşi var. Allah izin verirse onlar da İsmail’in yolundan yürüyecek. Hiçbir zaman bayrak ve vatan aşkını kaybetmeyecekler. Ben oğlumu 21 yaşında Peygamber Efendimizin yanına damat olarak gönderiyorum. Bugün güzel bir gününde benim oğlum” dedi.

“VATAN SAĞ OLSUN, BİZ DİMDİK AYAKTAYIZ”

Baba Fehmi Ünal da “Vatan sağ olsun. 10 tane daha oğlum olsa bu yolda 10 tanesini de veririm. Biz dimdik ayaktayız.” ifadelerini kullandı. Şehit İsmail Ünal, 6 çocuklu ailenin tek erkek evladı ve bekardı. Ruhu şad olsun.

VATAN TOPRAĞINA VERİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak’ta terörist hedeflerine yönelik sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal dün son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Ünal’ın naşı dün askeri uçakla Ordu-Giresun havaalanına getirildi. Uçaktan askerler tarafından alınarak omuzlarda cenaze aracına konuşan Şehit Ünal’ın naşı buradan karayoluyla Güce ilçesine götürüldü. Sözleşmeli Piyade Er Ünal için Güce Merkez Camii’nde askeri tören düzenlendi. Ünal kılınan cenaze namazının ardından baba ocağı Espiye’nin Çam Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Şehit Ünal’ın için düzenlenen tören ve cenaze namazına İçişleri Bakan Yarımcısı Hasan Suver, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Jandarma ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, mülkü ve askeri erkan ile binlerce Giresunlu katıldı. Ordu-Giresun Havaalanındaki karşılama törenine Ordu Valisi Tuncay Sonel ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de katıldı ve Ünal ailesine taziyede bulundu.

EVİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Şehit Sözleşmeli Piyade Er İsmail Ünal’ı Güceli ve Espiyeliler Türk bayraklarıyla karşıladı. Şehir Ünal, Güce’deki baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin evine ve evine giden yollara Türk bayrakları asıldı. Aslen Espiyeli olan Ünal ailesinin Güce ilçesinde bir arazide yarıcı olarak çiftçilik yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.