Dolar 18,8870
Euro 20,0511
Altın 1.113,33
BİST 5.279,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Şehit ailelerinin yanında

Piraziz Kaymakamı Kezban Yerlikaya, geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul’ da şehit olan Bekçi Oltan Koca’nın Piraziz ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. 

Şehit ailelerinin yanında
Ekim 10, 2022 7:25 am | Son Güncellenme: Ekim 10, 2022 7:32 am
168

Kaymakam Yerlikaya, Piraziz PTT’den emekli Cemal Koca’nın oğlu ve Piraziz İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Bekçi Taner Koca’nın kardeşi olan Şehit Oltan Koca’ ya ve Yüce Allah’ tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi. Şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Yerlikaya, şehit ailelerinin devletin mukaddes emanetleri olduğunu ifade ederek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren şehitlerimizin hakkı ödenemez. Şehitlerimizden geriye kalan aileler şehitlerimizin birer emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle anıyor, kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Ziyarette İlçe Jandarma Komutan vekili Hüseyin Adıgüzel, İlçe Emniyet Amir vekili Yavuz Derya Demirtaş, İlçe Emniyet Amirliği Polis Merkezi Amiri Erdem Topsakal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sonay Çatal da eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.