Dolar 18,8925
Euro 20,0881
Altın 1.112,53
BİST 5.329,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Şehrin umudu Konya karşısında

Çotanaklar, rakibini taraftarlarının da desteğiyle kazanmayı istiyor. Mücadele 21.45’te başlayacak

Şehrin umudu Konya karşısında
Eylül 3, 2022 5:32 am | Son Güncellenme: Eylül 3, 2022 5:43 am
208

Spor Toto Süper Lig’de 5. Hafta heyecanında Bitexen Giresunspor, A. Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yukatel Kayserispor’a 3-0’lık skorla kaybeden Yeşil Beyazlılar, bu akşam Eskişehir’de konuk ettiği Fenerbahçe’yi Muhammet Demir’in golüyle 1-0 mağlup eden Konyaspor’u seyircisi önünde ağırlayacak. 2 galibiyeti ve 2 mağlubiyeti olan Giresunspor, Konya temsilcisi karşısında yeniden bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Ev sahibi ekip Giresunspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sezona Ankaragücü (0-0) ve Başakşehir (0-0) beraberlikleriyle başlayan yeşil-beyazlı takım, daha sonra üst üste İstanbulspor (4-0) ve Fenerbahçe (1-0) maçlarını kazanarak topladığı 8 puanla 4.sıraya yerleşti.

Öte yandan konuk takım Konyaspor’da zorlu maç öncesi kırmızı kart cezalısı Adil Demirbağ’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Oğulcan Ülgün, Amilton Minervino ve Konrad Michalak zorlu maçta forma giyemeyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.