Dolar 18,8837
Euro 20,1538
Altın 1.115,82
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Sis dağı yolu genişletme çalışmalarına başlandı

Giresun İl Özel İdaresi tarafından başlatılan çalışmalar ile Sis Dağı yayla yolunda önemli bir eksiklik giderilmiş olacak.

Sis dağı yolu genişletme çalışmalarına başlandı
Eylül 26, 2022 5:56 am
148

Görele Çavuşlu beldesinden itibaren 45-52. Kilometreler arasında alt yapı ve onarım çalışmaları başlanan Sis dağı yayla yolunda özellikle standartlara uymayan kısımlara önem veriliyor. Alt yapısı ve genişletme çalışmaları tamamlanan kısımlarda stabilize çalışmaları yapılacak.  Sis dağı yolunda yapılan bu çalışmaların Eylül ayı sonunda tamamlanmasının planlandığı, devamında ise 3,5 km’lik kısmında beton kaplama çalışması yapılacak, Sis dağı yolunda yapılan bu hizmetlerin toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon lirayı bulacağı tahmin ediliyor. Yapılan bu çalışmaların 2023 yılında da devam edeceği edinilen bilgiler arasında.

Uzun yıllardır bir türlü yapılamayan ve halkın sürekli şikayetlerine neden olan Sis dağı yolunda yapılan alt yapı ve genişletme çalışmalarının başlamasını sevinçle karşılayan yöre halkı ve turizmciler başta özellikle valiye, Giresun Milletvekillerine, Özel İdare yetkililerine ve il genel meclis üyelerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.