Dolar 18,8843
Euro 20,1597
Altın 1.117,40
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Süper Lig’deki fırtına şehirde esmiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Süper Lig’de esen Giresunspor fırtınasının destek anlamında Giresun’da esmediğini söyledi.

Süper Lig’deki fırtına şehirde esmiyor
Eylül 27, 2022 1:28 am | Son Güncellenme: Eylül 27, 2022 2:00 am
229

Karaahmet, gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Giresunspor taraftarıyla kazanmayı hedefleyen bir takım. Süper Lige renk katan bir ekip. Her şey Giresunspor ile güzel bu şehirde. Onu yok saymak ve görmezden gelmek bu takıma ihanet olur. Açık ve net bir şekilde bunu söyleyebilirim. Süper Lig’de mütevazı kadrosuyla fırtına estiren Giresunspor, şehirde o fırtınayı estiremiyor. Neden böyle oluyor ben de anlamıyorum. Bu şehrin tek değeri Giresunspor. Her seferinde bunu söylüyoruz. Bunu dile getiriyoruz.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ ARTIK GİRESUNSPORLU

Karaahmet, “Sizce de büyük bir gurur değil mi? Giresun’un çocukları artık Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları tutmuyor. Şehrinin takımını tutuyor ve o takımda oynayan abilerinin isimleriyle mahalle aralarında futbol oynuyor. Bunun için tam 45 yıl bekledi bu şehir. Ben bile çocukken bu şehir Süper Lig’de mücadele etmiş. Bunun değerini bazı şeyler elimizden gidince mi anlayacağız? Giresunspor’un değerini ne zaman anlayacağız anlamıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.