Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Tarih Giresun’u Giresunspor’u yazıyor

Bitexen Giresunspor – Galatasaray maçı saat 19.00’da Çotanak Stadı’nda

Tarih Giresun’u Giresunspor’u yazıyor
Ocak 27, 2023 8:03 pm
132

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor bugün evinde lider Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bahattin Şimşek’in yöneteceği maç saat 19.00’da başlayacak mücadele Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak.

HEDEF BELİRLENDİ

Sezonun ilk yarısında rakibini yenerek, hanesine üç puan ekleyen Yeşil Beyazlılar yine güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlar arayacak. Hafta içinde zorlu doksan dakikaya hazırlanan Çotanaklar, son antrenmanını dün gerçekleştirerek maç saatini beklemeye koyuldu.

Kolombiya milli takımına giden Perez ve Campuzano bu maçta forma giyemeyecek.

KELEŞ NET KONUŞTU

Tribünlerin tamamen dolu olması beklenirken, Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Galatasaray maçının apayrı bir özelliğinin olduğunu söyledi.

Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük takımlara karşı oynadıkları maçlarda iyi sonuçlar aldıklarına değinerek, “Her maçın kendine göre ayrı bir özelliği var, bu maçın senaryosu farklı olacak, kazanmak isteyeceğiz ama eksiklerimiz var, bizim için bir oyuncu bile önemli ama üç oyuncumuz yok. İnşallah yerine gelen oyuncularımız onların yokluğunu aratmayacak, onlara da bir şans geldi. Zor maç olacak ama inşallah zorun üstesinden geleceğiz.” İfadelerini kullandı.

DİNAMİK BİR KADRO OLACAK

Bitexen Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş’in zorlu maça nasıl bir 11’le çıkacağı merak ediliyor. Üç eksikle sahaya çıkacak Yeşil Beyazlılar’ın büyük takımlara karşı mücadeleci performansının bu maçta da sergilemesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.