Dolar 18,8889
Euro 20,0972
Altın 1.127,68
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Temizlik timinden bayram seferberliği

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı acil temizlik timi Kurban Bayramı öncesinde şehir genelindeki camilerde ve parklarda temizlik çalışması başlattı.

Temizlik timinden bayram seferberliği
Temmuz 19, 2022 2:58 am
212

5 personelden oluşan acil temizlik ekibi, vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamlarda yapabilmeleri için camiler başta olmak üzere parkların lavabo ve tuvaletlerini düzenli olarak temizlerken, bayram öncesin de temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ekibimiz düzenli olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin daha temiz olması için çalışıyoruz. Önem verdiğimiz acil temizlik timi Kurban Bayramı öncesinde olduğu gibi yıl boyunca da camilerde ve parklarda temizlik çalışmalarını sürdürecek.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.