Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Tirebolu, yenilenmiş meydanına kavuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin katkılarıyla yeniden düzenlenen Tirebolu Meydanı’nı vatandaşların kullanımına açtı.

Tirebolu, yenilenmiş meydanına kavuştu
Şubat 6, 2023 5:50 am
71

Açılış için düzenlenen törende konuşan İmamoğlu, “Biliyorsunuz; bu ülkede, mahkeme yoluyla her şeyin sahibinin kendisi olduğunu zanneden bir irade tarafından, yargıyı hükümetin silahı gibi kullanarak, milletin iradesine darbe vurmaya çalışan, yok saymaya çalışan bir akılla mücadele ediyoruz. Size onları şikayet etmeye geldim. Biz, sizin o kararlılığınızla, bu bir avuç insanın çarpık düzenini bo-za-ca-ğız. Bir kişiyi evine göndeririz, 86 milyon insanımızı mutlu ederiz. Bu kadar basit” dedi.

“KARADENİZ’İN EVLADIYIM”

Kendisini “Karadeniz’in evladı” olarak niteleyen İmamoğlu’nun konuşmasının satır başları şöyle oldu:

“Memleketimin dışında yaşamım yaklaşık 35 senedir var. 35 yıldır bu güzel topraklarla bağım hiç kopmadı. Tirebolu’yu da ayrı severim. Tirebolu’nun yeri, doğası, coğrafi özelliği ve tarihteki yeri de özeldir. Bugünkü konumu da çok özeldir. Tabii ki Tirebolu’ya beni bağlayan güzel insanları vardır. Dostlarım vardır. Güzel mekanları vardır. Sıklıkla gelirim. Selamlaşırım. Sokaklarında dolaşırım ve insanlarıyla hasbihal ederim. Etmeye de devam edeceğim. En son geldiğimizde, bu meydanın daha iyi bir meydana dönüşmesi noktasında gözlemlerim olmuştu. Burayı gezerken, bu duygularımı daha sonra çok değerli Belediye Başkanımız Burhan Bey’e aktarmıştım. Ve kendisiyle burayı derleyip, toparlayıp bu şehre nasıl hediye edebiliriz diye konuşmuştuk. Bugün bu şekilde nizamıyla, düzeniyle, Tirebolu’ya yakışan bir mekan olması, beni çok mutlu etti. Tirebolu’ya hayırlı uğurlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.