Dolar 18,8902
Euro 19,9907
Altın 1.113,53
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

TKK: İndirimli ürün sayımızı artıracağız

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, “Perakende sektöründe ciddi bir oyuncu olacağız. Bunun için de üretimi artıracağız.” dedi.

TKK: İndirimli ürün sayımızı artıracağız
Ağustos 20, 2022 7:34 am
212

Kooperatif Marketlere ürün tedarikinde görev alan TK Birlik A.Ş.’yi ziyaret eden Genel Müdür Aydın şirket idareci ve çalışanlarıyla görüşerek, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Aydın, Tarım Kredi Kooperatiflerinin halihazırda ülke genelinde teşkilatlanmış, güçlü operasyon gücüne sahip bir organizasyon olduğunu söyledi.

“ÜRETİMİ ARTIRACAĞIZ”

Tarım Kredi Kooperatiflerinin köklü bir geçmişe ve güçlü bir altyapıya sahip olduğunu kaydeden Aydın, “Merkez ve Bölge Birliklerimiz, ülke genelinde teşkilatlanmış kooperatiflerimiz, her biri sektöründe öncü şirketlerimiz, çalışanlarımız ve baş tacımız olan ortaklarımız ile Tarım Kredi Grubu büyük ve güçlü bir aile. Biz bu güçlü altyapının üzerinde bir gelenek oluşturacağız. Bu geleneği de modern zamanın gerçekleriyle örtüştürerek bu grubun kurum kültürünü inşa edeceğiz. Perakende sektöründe ciddi bir oyuncu olacağız. Market sayımız her geçen gün artıyor dolayısı ile üretimi de artıracağız. Önceliğimiz ülke tarımı ve üreticilerimiz. Bizden beklenenleri ve kurumumuzun gücünü çok iyi biliyoruz. Her zaman olduğu gibi üreticilerimizin yanındayız. Bununla birlikte piyasanın gereği neyse onu da yapacağız” dedi.

Kamuoyunda Tarım Kredi markasının zihinlere yerleşmeye başladığına işaret eden Aydın şunları söyledi;

“Anadolu’nun dört bir yanında bereketli topraklardan üreticilerimizin el emeğiyle ürettiği kaliteli gıdayı kaynağından aracısız temin edip ürettiğimiz ürünleri doğru iş ilişkileriyle maliyetleri aşağı çekerek üretmeye devam edeceğiz. Bu sayede ilerleyen günlerde indirimli ürün sayımızı da artıracağız.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ ÇİFTÇİNİN İŞİNİ BÜYÜTMEK”

Herkesin referansı işidir, bizim birinci önceliğimiz hammadde temin ettiğimiz çiftçinin tarladaki, ağıldaki işini büyütmek sonra da buradan aracısız aldığımız en kaliteli ürünü en iyi şekilde işleyerek market rafına çıkarıp orada da en uygun fiyata vermek. Bunun için tarladaki üretimin de sanayideki üretimin de her aşamasında yer alacağız. İşimizi iyi takip edip, en uygun maliyetlerle ürünleri üreteceğiz, ürettireceğiz.”

“İNDİRİM KAMPANYASI ÇOK İYİ BAŞLADI”

Mevcut tesislerin modernize edilerek daha uygun maliyetlerle üretimin artırılmasını hedeflediklerine işaret eden Aydın, “Biz çok büyük bir aileyiz. Bugüne kadar bu kurum için çok güzel işler yapıldı. Ama daha iyisini yapmakla mükellefiz. Çıktığımız yol uzun süreli bir maraton. Herkesin bu bilinç ve sorumlulukla hareket ediyor olması gerekiyor. Zaten bu bakış açısıyla, ülke gündeminde yer alan indirim kampanyasında çok iyi bir başlangıç yaptık. İyi de gidiyoruz. İnanıyorum ki Tarım Kredi Grubu olarak çok daha iyilerini yapabilecek, güçteyiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.