Dolar 18,8928
Euro 20,0150
Altın 1.115,54
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Türkiye Finalleri’ne katılım Plaj Futbolu’ndan geçiyor

‘Giresun’da Yaz Başka Güzel’ mottosu ile kültür, sanat ve spor etkinliklerini sürdüren Giresun Belediyesi, şimdi de Plaj Futbolu için harekete geçti.

Türkiye Finalleri’ne katılım Plaj Futbolu’ndan geçiyor
Ağustos 19, 2022 7:12 am
204

26-28 Ağustos tarihleri arasında Emin Hoca (Aktaş) anısına düzenlenecek olan Plaj Futbolu Turnuvası, yeni görünümüyle ve sosyal donatılarıyla Karadeniz’in en büyük plajlarından biri olan Plajlar Bölgesi’nde yapılacak.

Turnuva sonrası şampiyon olan takım, şehrimizi Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenleyeceği Türkiye Plaj Futbolu Finalleri’nde temsil etme hakkı kazanacak.

Emin Hoca Plaj Futbolu Turnuvası’na katılmak isteyen takımlar, 24 Ağustos’a kadar Atapark’taki Belediye Binası içerisinde bulunan Spor Şefliğine kayıt yaptırabilecekleri kaydedildi. Turnuva için belirlenen kurallara göre takımlar en fazla 12 kişi olacak, oyunlar 4+1 kaleci olacak şekilde oynanacak. Müsabakalar boyunca takımların sınırsız oyuncu değişikliği hakkı bulunacağı turnuvada şampiyona ödül verilerek Türkiye Finallerine katılım hakkı sağlayacağı bilgisi paylaşıldı.

Bu yıl yaz etkinliklerinin dolu dolu geçtiğini ifade eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; “Mottomuz Giresun’da yaz başka güzel. Bu mottoya uygun olarak etkinliklerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sokak Basketbolu ve Plaj Hentbolu ile başlattığımız spor heyecanı Plaj Futbolu ile devam edecek. Birbirinden güzel maçlar oynandı, müsabakalar hepimizi heyecanlandırdı. Bu yıl Emin Hoca adına düzenlediğimiz Plaj Futbolu Turnuvasına katılacak olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Giresun’umuzun sporuna katkı vermiş tüm değerleri hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.