Dolar 18,8852
Euro 19,9325
Altın 1.099,79
BİST 5.134,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

Türkiye Yüzyılı logosu nakşedildi

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ mottusu kapsamında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine ‘Türkiye Yüzyılı’ logosu içeren bir peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Bahçeye ladin fidanları ve çimlerle Ayyıldızlı Türk Bayrağı ve ‘Türkiye Yüzyılı’ logosu bir motif gibi işlendi. Aynı çalışma Ordu-Giresun Havalimanına da yapılacak.

Türkiye Yüzyılı logosu nakşedildi
Aralık 8, 2022 8:05 am
164

Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Cumhuriyetin 100. yılına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koymuş olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefiyle hazırlandıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizim açtığımız her yol gibi, Türkiye Yüzyılı’nı da milletimizin zirveye taşıyacağından şüphe duymuyoruz. İnşallah Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünün gururuyla birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı da milli hafızamıza kazıyacağız” ifadelerini hatırlatan Bölge Müdürü Güneş, “Biz de Giresun Orman Bölge Müdürlüğü olarak Türkiye Yüzyılı Logosu’nu Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bahçesine nakşederek inancımızı ifade etmiş olduk. Ancak bununla da yetinmeyip logomuzu Ordu-Giresun Havalimanı bahçesine de işleyerek, bu logoda simgeleşen ümitlerimizi, yarınlarımızı ve memleketimiz için hayal ettiğimiz tüm güzel şeyleri daha da görünür kılacağız” dedi. Güneş, ‘Türkiye Yüzyılı’ logosunu toprağa işleyen Orman Bölge Müdürlüğü personellerine emekleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.