Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Ucarlı Caddesi Çok Güzel Oldu

Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen cadde ve sokak yenileme çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde zemin tesfiye ve çakıl serimi tamamlanan Bulancak Mahallesi Ucarlı caddesinde hafta sonu da asfalt kaplama işlemi yapıldı.

Ucarlı Caddesi Çok Güzel Oldu
Ocak 24, 2023 6:25 am
82

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, son olarak doğalgaz altyapısı tamamlanan cadde asfaltlanarak son dokunuşu yapıldı. Ana caddede tamamlanan asfalt kaplama çalışmasının ara sokaklar ve yan yollarda devam edeceği belirtildi.

İlçemizin her caddesine, her sokağına dokunmaya ve güzelleştirmeye devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak büyük bir şehir ve şehrimizi güzelleştirmek, dönüştürmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Önceliğimiz tüm şehrin sağlıklı bir altyapıya kavuşmasıdır. Alt yapısı ve son olarak doğalgaz hatları tamamlanan tüm noktalarda üst yapıyı da hızla yeniliyor ve halkımızın kullanımına sunuyoruz. Ucarlı caddemizde merkezde önemli ve yoğun yerleşimin olduğu bir lokasyonumuzdur. Asfalt serimiyle bu caddemizinde yüzünü güldürdük. Ana caddeden sonra yan yollar ve ara sokaklarda hızla tamamlanacaktır. Halkımıza hayırlı olsun “diye konuştu.

Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlarda; “Alt yapı çalışmaları sebebiyle uzun zamandır çile çekiyorduk. Güneşte toz, yağmurda çamur sebebiyle kirlilik evlerimizin kapısına kadar geliyordu. Asfalt çalışmasıyla tüm bu sorunlarımız sona erdi ve yolumuz çok güzel oldu. Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.