Dolar 18,8869
Euro 20,0031
Altın 1.103,86
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Usta: Emin adımlarla ilerleyeceğiz

Usta, Giresun teşkilata olarak yarın Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net Samsun Mitingi’nde olacaklarını bildirdi. Usta, “Tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz. İnşallah Pazar günü saat 15.00’da birliğimizi ve beraberliğimiz perçinleştirerek, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Usta: Emin adımlarla ilerleyeceğiz
Kasım 20, 2022 7:27 am
133

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, gerçekleştirdikleri sicil toplum kuruluşu ve kurum ziyaretlerini değerlendirdi. Usta, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği yolda çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Her fırsatta hem vatandaşlarımızla hem şehrimizde ticaret faaliyeti gösteren esnafımızla hem de şehrimizin değerli isimleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Hafta başından bu yana MYK Üyemiz Volkan Dudu, İl Başkanımız Ertuğrul Gazi Konal, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte yeniden Giresun Ticaret Borsası Başkanı seçilen Hamza Bölük ve yönetimini, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu, şehrimizde yeni göreve başlayan Giresun Jandarma Bölge Komutanımız Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara’yı ziyaret ettik. Bu şehir hepimizin. O yüzden istişareye ve ortak akıla önem veriyoruz. Bu doğrultuda da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bizlere layıkıyla misafirperverlik gösteren değerli başkanlarımıza ve komutanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Usta, bir hafta içerisinde iki kez de şehirde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılarını ağırladıklarını anımsatarak, “ Sayın Yaşar Yıldırım ve sayın İsmail Faruk Aksu teşkilatımızla bir araya gelerek, iyi bir istişare gerçekleştirdik. Kendilerine şehrimize gösterdikleri ilgi için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.