Dolar 18,8892
Euro 20,0423
Altın 1.113,02
BİST 5.314,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Uzunalioğlu: Tutuklama muhaliflere gözdağıdır

CHP İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu Sanatçı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu üzerinden muhaliflere gözdağı verildiğini söyledi.

Uzunalioğlu: Tutuklama muhaliflere gözdağıdır
Ağustos 27, 2022 6:31 am
227

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, “Sanatçı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun 4 ay önceki bir konser esnasında kullandığı sözler nedeniyle tutuklaması gerçek hukuk devleti kurallarına göre asla kabul edilemez” dedi.

“Sanatçının kendisinin de kabul ettiği gibi bu sözler amacını aşan, söylenmemesi gereken ve yargılanabilir ifadelerdir” diyen Uzunalioğlu, “Ülkemizde muhaliflere gözdağı vermek ve onları susturmak amacıyla verilen bu tutuklama örneği, yargının muhaliflere sopa alarak kullanıldığını, kişi güvenliği ve özgürlüğünün olmadığını göstermektedir. 10 ay sonra gelecek CHP iktidarında haksızlıklara son vereceğiz, özgürlükleri yok eden hukuksuzlukları ortadan kaldıracağız, kişi güvenliği ve özgürlüğünün tam olduğu adaletli düzeni getireceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.