Dolar 18,8838
Euro 20,0368
Altın 1.103,35
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Çok Bulutlu
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Vali Ünlü, öğretmenleri ağırladı

“Öğretmen; doğruyu öğreten, engin tecrübesiyle öğrencisine yol göstererek yepyeni ufuklara yelken açmasına vesile olan, yolunu kesen bütün karamsarlıkları aşmasını sağlayarak onu aydınlık yarınlara taşımak için çaba gösteren, kısaca mesleğine yüreğini koyan fedakâr ve vefakâr insandır”

Vali Ünlü, öğretmenleri ağırladı
Kasım 24, 2022 8:03 am
118

Vali Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.

Vali Ünlü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” sözleriyle öğretmenlik mesleğinin önemine bir kez daha dikkat çekti. Vali Ünlü, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek; başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete uğurladığımız bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarak, ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimizin ve bütün çalışan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlayıp sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu günler geçirmelerini diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu tarafından da 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilimizde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verildi. Ziyarette öğretmenler de öğretmenlik mesleği ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederek kabulden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür ettiler. Ayrıca Giresun Fen Lisesinde görev yapan öğretmenlerimiz tarafından Vali Ünlü’ye, okulun yayın organı olan “GFL GASTE” 24 Kasım Öğretmenler Günü özel sayısını da hediye ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.