Dolar 18,8860
Euro 20,1277
Altın 1.113,71
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görüyorlar

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “Zabıta Haftası” nedeniyle Belediye Zabıta Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi.

Vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görüyorlar
Eylül 8, 2022 6:24 am
168

Zabıta teşkilatının 196. yılını kutlayan Başkan Erener, vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren zabıta teşkilatına teşekkür etti. Zabıta teşkilatımızın her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevini sürdürdüğünü belirten Erener, “Zabıta Teşkilatımız vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Zabıta teşkilatımız, yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamaktadır. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedirler. Zabıta teşkilatımızın 196. Yılını kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.