Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Yardım ve destek ekibi tebrik etti

Giresun Üniversitesi tarafından oluşturulan yardım ve destek ekibinin ilki Giresun’a döndü. 

Yardım ve destek ekibi tebrik etti
Şubat 18, 2023 6:56 am
31

Yardım ve destek ekibi Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can tarafından karşılandı. Rektör Can, yaptıkları özverili çalışmalardan ötürü kendilerine teşekkür etti.   Can, Giresun Üniversitesi’nin bölgeye desteğinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Birinci yardım ekibi ile daha sonra yemekli bir toplantıda da bir araya gelen Rektör Can, son yüzyılda dünyada örneği bulunmayan bir afet yaşandığını, yirmi milyona yakın insanın doğrudan, tüm ülkemizin de dolaylı olarak etkilendiği bu felaketin yaralarını sarmak için Giresun Üniversitesinin elinden gelen her desteği sonuna kadar vereceğini ifade etti.

Bölgeye ilk etapta afad gönüllü ekibi içinde personel görevlendirdiklerini hatırlatan Can, ardından içinde seyyar mutfak ekibi de bulunan, 15 kişilik arama-kurtarma, yardım ve destek ekibini gönderdiklerini belirterek, Üniversite bünyesinde toplanan ayni ve nakdi yardımlarında AFAD ve Kızılay yetkililerine teslim edildiğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, bölgenin yeniden ihyası için yapılacak çalışmaları takip edeceklerini, bu konuda kendilerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getireceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.