Dolar 18,8853
Euro 20,0499
Altın 1.098,23
BİST 5.231,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Yatırımcıları Giresun’a davet etti

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, teşkilat olarak hedeflerinin Giresun’a daha fazla yatırımın gelmesi olduğunu belirterek, “Görüştüğümüz herkese bu konuyu açıyoruz. Çünkü Giresun, deniziyle, mavisiyle, yeşiliyle ve yapısıyla yatırıma aç bir şehir. Herkesi şehrimize yatırım yapmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yatırımcıları Giresun’a davet etti
Kasım 7, 2022 7:34 am
153

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, şehirdeki istihdamın her geçen gün arttığının altını çizerek, “Gerek havayolu, gerekse de denizyolu ulaşımı sayesinde yatırımcının en etkili araçları şehrimizde mevcut. Teşkilat olarak, katıldığımız toplantılarda ve davetlerde şehrimize yatırımcı gelmesi için sıkça şehrimizden bahsediyoruz. Onlara şehrimizi tanıtıyor, şehrimizin güzelliklerinden bahsediyoruz. Baktığımız zaman deniziyle, mavisiyle, yeşiliyle ve yapısıyla yatırıma aç bir şehirde yaşıyoruz. Bizler elbette ki bu şehirde büyüdük, bu şehirde para kazanıyoruz. Hasbelkader de şirketlerimizde çalışanlarımız var. Daha çok kişinin istihdam edilmesi de şehrimizin gelişimine doğrudan katkı sağlayacaktır. Bu sebeple tüm platformda şehrimize yatırımcı çağırıyoruz. Bu noktada da çalışmalarımız var. Arkadaşlarımız da yatırımcı konusunda ikili ilişkilerini kullanıyor. Çünkü bu şehir bizim.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.