Dolar 18,8871
Euro 20,1409
Altın 1.114,67
BİST 5.287,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Yatırımların takipçisiyiz

Çakırmelikoğlu’ndan teşekkür açıklaması; “Demokratik ve şeffaf bir seçim oldu”

Yatırımların takipçisiyiz
Ekim 5, 2022 6:08 am
183

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 4 yıllığına yeniden Oda Başkanı seçilen Hasan Çakırmelikoğlu bir teşekkür açıklaması yaptı. “Teşekkürler Giresun” diyen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Giresun ekonomisinin gelişebilmesi ve mevcut yapının güçlendirilmesi adına faaliyetlerine aralıksız devam eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın, yeni dönemde yenilenebilir enerji projeleri, 3. ve 4. organize sanayi bölge yatırımları, hizmet sektöründe kalifiye personel eğitimleri, küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansmana erişimine danışmanlık destekleri ile imalat sanayinde makine modernizasyonu ve e-ticaret üzerine yoğunlaşması planlanmaktadır” dedi.

Çakırmelikoğlu yaptığı açıklamada, “Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerini 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yüksek katılım ve sizlerin destekleriyle tamamlamış bulunmaktayız. Öncelikle seçim sonuçlarının iş dünyamıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, yeni dönemin gelişen ve değişen global yapıya uygun çalışmalarla devam etmesini temenni ederiz. Bir parçası olmaktan onur ve gurur duyduğum Giresun Ticaret ve Sanayi Odası dünden bugüne üstlendiği misyon ve hedeflediği vizyon doğrultusunda-yönetim kurulunun maaş almadığı-gönüllülük esasına göre yönetilmiş ve hiçbir çıkar gözetilmeden bu düzeyde hizmete devam etmektedir. Demokratik bir yapıda yüksek katılım ile gerçekleştirilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde üyelerin şahsım ve ekibimize gösterdiği teveccüh karşısında sorumluluklarımız nispetinde çalışmalarımız kesintisiz sürecektir. “Giresun ekonomisinin gelişebilmesi ve mevcut yapının güçlendirilmesi adına faaliyetlerine aralıksız devam eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın, yeni dönemde yenilenebilir enerji projeleri, 3. ve 4. organize sanayi bölge yatırımları, hizmet sektöründe kalifiye personel eğitimleri, küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansmana erişimine danışmanlık destekleri ile imalat sanayinde makine modernizasyonu ve e-ticaret üzerine yoğunlaşması planlanmaktadır. 5174 Sayılı Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu kapsamında kısır tartışmalardan uzak, üyelerimiz için üreten ve yol gösteren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, 124 yıldır Giresun işletmelerini gururla temsil etmektedir. Bu vesileyle, demokratik ve şeffaf bir seçim sonucu bizlere güvenerek desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza sonsuz teşekkürü borç bilir, saygılarımızı sunarım” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.