Dolar 18,8920
Euro 20,0415
Altın 1.116,89
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Yaz Kur’an kursu öğrencileri sporda yarıştı

Müftülük ‘Kuran Kursları arasında’ futbol ve Voleybol  turnuvası düzenledi

Yaz Kur’an kursu öğrencileri sporda yarıştı
Ağustos 6, 2022 6:27 am
264

Espiye ilçe Müftülüğü Gençlik merkezi halı sahasında “Kuran Kursları arası Futbol Turnuvası” düzenledi. 8 takımın katıldığı ve 3 gün süren turnuva sona erdi.

Espiye ilçe Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuvaya 8 takım katıldı. Eleme usulü ile oynanan turnuva 3 gün sürdü.

Karşılaşmalar sonunda final karşılaşması oynandı. İlçe Gençlik Merkezi halı sahasında oynanan heyecanlı ve zevkli geçen Futbol turnuvasında Meryemli Cami şampiyon,Ulu Cami İkinci ve Çam mahallesi cami takımı da üçüncü oldu.

 

– Voleybol Turnuvası

4 takımın katıldığı kızlar arası voleybol turnuvasında ise, Fatih Camii birinci, Mescidi Aksa Camii ikinci, Esentepe Camii üçüncü ve Merkez Camii de dördüncü oldu.Turnuva sonunda dereceye giren takımlara Mescidi Aksa camiinde düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe, “Turnuvamız yaz kuran kurslarını daha eğlenceli hale getirdi. Asıl amacımız olan camilerdeki çocuklarımızın birbirlerini tanıyıp sevmesi arkadaş kardeşleşmesi bizleri amacımıza ulaştırdı” dedi.

Müftü Osman Gülbe, “yaz Kur’an kursları öğrencileri arasında arasında birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak amacıyla maçlar yapıldı. Bu turnuvada kazanan dostluk oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve bu başarılı organizasyonu düzenleyen Espiyespor Kulübü Başkanı Mehmet Şahan’a, İlçe Spor Müdürü H.Tolga Cebeci’ye, Hakem Arda Güven’e, Fulya Karaman’a, din görevlilerine ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.

(FİKRET BIYIK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.