Dolar 18,8861
Euro 20,1307
Altın 1.116,12
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Yeni bir hikaye yazılacak

Yeni bir hikaye yazılacak
Eylül 22, 2022 5:32 am
191

Başkan Karaahmet, ”Giresunspor’u futbolcu üreten bir yapıya dönüştürmeye çalışıyoruz. Artık Giresunspor modeli var. Herkes bunu almaya çalışıyor. Bu sene bunu başarırsak bu hikaye bambaşka bir yere gidecek. Bazen bana yazılan mesajlara baktığımda üzülüyorum. Bu bu kadar kolay olmamalı.” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Çotanak Stadı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Karaahmet, ”Tesisleşmeyi yapabilirsek futbol endüstrisine daha çok şeyler katabiliriz. Galatasaray’ı yendiğimizde milyonlarca kişiyle etkileşim kurabiliyorsunuz.

Problem çıkarmaya çalışan bir grupla mücadele etmeye çalışıyoruz. Bunu başka bir ilde yaşamazsınız. Çünkü ben bütün başkanlarla konuşuyorum. İstişare ediyorum. Giresunspor’un başına gelenler başka yerde olmadı. Başka yerde yaşanmadı. Sorun niye bu grup var? Bizim halen birbirimize karşı saygı, sevgi ve kabullenme duygusunun eksik olduğunu düşünüyorum. Sevmeyebilirsin ama saygı duyacaksınız.

Zarar verdiklerinin Giresunspor’a zarar verdiğini bilmiyor musunuz? Bunun şiddetinin artmasının anlamı yok. Yarın bunu kolay anlatamayacaksınız? Giresunspor 45 sene boyunca buralara gelmek için mücadele etmiş. Ekonomik olarak Giresunspor’a yapılanlar ortada. Gelirlerini giderlerini ayarlamaya çalışıyoruz. Futbol ekonomisini aşağıya çekmeye çalışıyoruz. Giresunspor’u futbolcu üreten bir yapıya dönüştürmeye çalışıyoruz. Artık Giresunspor modeli var. Herkes bunu almaya çalışıyor. Bu sene bunu başarırsak bu hikaye bambaşka bir yere gidecek.

Her ne kadar birileri aşağıya çekmeye çalışsa da birileri Giresunspor’u yukarı çekmeye çalışacak. İnşallah beni aşağıya çekmezler.

Çocuklarımızın yaşadığı şehrin takımı artık Süper Lig’de. Herkes nerede olduğumuzu bilsin. Buraya Alanya maçından sonra Beşiktaş gelecek. Üç sene önce Beşiktaş’ın buraya gelebileceğini hayal edebiliyor muydunuz? Şimdi bunlardan bahsediyoruz. Tarih Galatasaray’ı orada yenmeyi herkese nasip etmez. Sahada mücadele veriyorsun ve kazanıyorsun.

Cumhurbaşkanımızla Giresunspor iki kez görüştü. Ben burada görüştüm, ABD’deki arkadaşlar ABD’de görüştü. Bu halkın Giresunspor’dan başka mutluluk kaynağı var mı? İnşallah hep beraber bunu başarırız. Yüzde 99 Giresunspor yenildiğinde insanlar üzülüyor. Şuan Giresunspor’un içinde olmam bu işi devam ettirmem çok akla mantığa uygun bir şey değil.

Yönetimdeki arkadaşlarımızın fedakarlıkları olağanüstü.

Daha yapacaklarımız var, bırakın yapalım. Tamam destek vermiyorsunuz, tamam vermeyin. Bırakın yapalım.

Giresunspor’a sahip çıkın. Giresunspor’dan başka bir şeyimiz yok bizim. Birileri Giresunspor üzerinden kendi çıkarları ve talepleri için zarar vermesin.

Herkes Giresun’dan aday olmak için gelir Giresun’a. Giresunspor Kayseri’de kampta. Hani kim destek verdi. Sen bu şehirde siyaset yapacaksın… Ee.. Naptın burada bir Giresunspor var. Atkıyı takacaksın. O kadar kolay olmadığını gösterelim.

İnananların sayısı yüzde 99 olduğu sürece yüzde 1’ler kaybedecektir. Ben böyle umut ediyorum, hayal ediyorum. Allah bizi yanıltmasın.

Türkiye’nin en başarılı kulübü, siz bu başarıyı incelemeye mi geldiniz? Bu kadar yoklukta bu takım burada kalıyorsa helal olsun demeleri lazımdı. O insanları samimi bulmuyorum. Bu yapılanı doğru bulmuyorum. Bilmesi gereken herkes bu başarıyı biliyor.

Bazen bana yazılan mesajlara baktığımda üzülüyorum. Bu bu kadar kolay olmamalı. Giresunspor kavgasını içerde etmeli. Dışardan müdahale etmemeli. Kimse gelip Trabzonspor’u Rizespor’u aylarca denetleyebilir mi? Allah’a havale ediyorum.

Giresun’da yaşadığın zaman daha iyi anlıyorsun. Giresunlular daha iyi anlıyor Giresunspor’u. Hakan Keleş olmasaydı bizim o tavrımız olmasaydı. En az 15 takım teknik adam değiştirirdi. Hocanın arkasında durmak gerektiğini anlattık. Türkiye’de Hakan Keleş ismi altın harflerle yazıldı ama istikrar futbol tarihinde yer aldı. Denetim raporu çıktığında kimse benim haberim yok, bilgim yok diyemeyecek. Rapordan ne çıkacak bilmiyorum. Bildiğim tek şey benim cep telefonumda herkesin mesajları duruyor. Ben o tesisi yaptıracağım. İsteyeceğim. Yaptıracağım. Onu da yaptıracağız. Tüm hedeflerimizden daha önemli. Hakan hoca bizi daha çok iyi biliyor. Önemli isimlerden biri olacak Hakan hoca.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.