Dolar 18,8925
Euro 20,0815
Altın 1.123,24
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Yeni imar yolları açmaya devam

İmar yolu açma çalışmalarına hız veren Giresun Belediyesi, şehirde yeni çalışmalar başlattı.

Yeni imar yolları açmaya devam
Temmuz 19, 2022 4:02 am
226

Bu kapsamda; Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parselizasyonu tamamlanan yerlerde vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için yol bakım, onarım ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Şehrin dört bir yanında vatandaşların taleplerini yerine getiren ekipler, Çıtlakkale Mahallesi Ürün Sokak ile 26 Evler arasında bağlantı yolu çalışması ve yine Çıtlakkale Mahallesi Çıtlak Sokak Karaağaç mevkiinde de yol açma çalışmasa yürütülüyor. Her iki çalışmanın da kısa zamanda tamamlanarak halkın kullanımına sunulması hedefleniyor.

Ayrıca, ekipler tarafından, Erikliman Mahallesi 202 Nolu Sokakta ise kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

Parselasyonu tamamlanan yerlerde yeni imar yolları açtıklarını ve bu durumun bölgede yapılacak olan yapılaşmalar için önem arz ettiğini bildiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Açılan yeni imar yollarımızla trafik ağının genişlemesine yardımcı oluyoruz. Şehrimizin önünü açacak ve şehrimize çok büyük değer katacak projeleri hayata geçiriyoruz. Yeni imar yollarımızın bölgemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.