Dolar 18,8877
Euro 20,1561
Altın 1.115,22
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Yeşil alanlar artıyor

Giresun Belediyesi, çocukların oynayıp eğlenmeleri, büyüklerin ise dinlenmeleri için şehirdeki park sayısını artırıyor.

Yeşil alanlar artıyor
Eylül 16, 2022 7:57 am
163

Uygun alanları park yaparak halkın hizmetine sunan belediye mevcut parkların yenileme çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Son dönemde yapılan planlama ve çalışmalarla şehirde yeşil alan ve park sayısı oldukça artarken, park sayısının 70’in üzerine çıktığı bildirildi.

Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Erikliman, Aksu, Gedikkaya ve Gemilerçekeği mahallelerinde yeni park yapım çalışmaları devam ediyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrin güzel bir görünüme kavuşması için estetik dokunuşlar yaptıklarını ifade ederek: “Giresun’umuzun hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için 7/24 çalışıyoruz. Yapılan tüm çalışmalar, belediye personeli tarafından belediye araç ve gereçleri kullanılarak yapılmaktadır. Bir şehirde parklar ve yeşil alanların çokluğu ve kalitesi o şehrin hem görüntü açısından hem de yaşanabilirlik açısından önemlidir. Belirlemiş olduğumuz diğer mahallelerimizde de park yapım işlemlerimiz devam edecek. Parklarımızın şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, huzur dolu vakitler geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.