Dolar 18,8846
Euro 20,0385
Altın 1.116,39
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Yetenekli öğrenciler, BİLSEM yaz okullarında

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez, BİLSEM Yaz Okulları atölye programları hazırlanarak uygulamaya başlandı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize yönelik yaz okullarında, 18- Temmuz – 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında eğitim verilmekte.

Yetenekli öğrenciler, BİLSEM yaz okullarında
Ağustos 6, 2022 6:44 am
148

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek yaz okulunda incelemelerde bulundu. Ziyarette Giresun Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Baysan Banu Uzun tarafından Müdür Tosunoğlu’na, BİLSEM yaz okulunda yapılan atölye çalışmaları ve etkinlikler konusunda bilgiler verildi. Sınıfları ziyaret eden Tosunoğlu öğretmenlerdende bilgiler alırken, öğrencilerin çalışmalarını yerinde gözlemledi. Kurslarda edindikleri bilgilere dair öğrencilerle keyifli sohbetlerde bulundu. Müdür Tosunoğlu, BİLSEM yaz okullarındaki etkinlik temelli programlarla öğrencilerin, ilgi ve yeteneklerini erken yaşta fark ederek potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarının ve yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirmelerinin amaçlandığını belirtti. Giresun BİLSEM Yaz Okuluna katılan öğrencilerin, Robotik Kodlama, Dijital Tasarım, Havacılık ve Uzay, Yenilenebilir Enerji ve Görsel Sanatlar atölyelerinde verilen eğitimlerle ilgi ve yeteneklerini keşfetme fırsatı bulduğunu dile getirdi. BİLSEM yaz kurslarında yer alan tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.