Dolar 18,8833
Euro 20,0301
Altın 1.103,49
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

Yılmaz, Başkan Emür’ü ziyaret etti

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında

Yılmaz, Başkan Emür’ü ziyaret etti
Kasım 28, 2022 7:12 am
118

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Keşap’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü, teşkilatı, esnafı ve öğretmenler günü hasebiyle de okul ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sonrasında Başkan Emür yaptığı açıklamada “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Belediyemizi ziyaret etti. Hizmetlerimiz hakkında istişarede bulunduk.

Türkiye için, milletimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.2023 hedeflerimizi ve saha çalışmalarımızı değerlendirmek üzere Başkan Yardımcımız ile teşkilatımızda toplantı gerçekleştirdik. Teşkilatımızın birliği, beraberliği heyecanı daim olsun.

2023 E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI KAPSAMINDA VATANDAŞLARIMIZ VE ESNAFIMIZLA BİRLİKTEYİZ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte esnafımıza ve hemşerilerimize ziyaret gerçekleştirdik.

Hemşerilerimizle birlikte gönül belediyeciliği, samimiyet, tevazu ve sosyal belediyecilik anlayışını Keşap’ımız da sürdürmeye hep beraber devam edeceğiz.

Akabinde ilçemiz Sonay Özel Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirdik.

Öğretmenlerimize hediyelerini takdim ettik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.