Dolar 18,8847
Euro 20,1176
Altın 1.116,22
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Yurt yeniden kooperatif başkanı

Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifinin 2020/2021-2021/2022 iş yıllarını kapsayan Olağan Genel Kurulu, FİSKOBİRLİK Entegre Fındık İşleme Tesisi toplantı salonunda yapıldı.

Yurt yeniden kooperatif başkanı
Eylül 23, 2022 7:20 am
193

Genel kurula FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve FİSKOBİRLİK Genel Müdür Vekili Turgay Çakmak da katıldı. Divan başkanlığını FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kumaş’ın yaptığı genel kurulda, Kooperatif Yönetim Kurulu ve Birlik Delege seçimleri gerçekleştirildi. Kooperatif Başkanı Fuat Yurt’un yeniden başkan seçildiği kurulda, Birlik delegeliklerine Murat Kumaş, Fuat Yurt, İbrahim Usta ve Metin Bay seçildi.

Demokratik bir ortamda gerçekleşen genel kurulda kooperatif yönetimine tek liste aday oldu. Mevcut Kooperatif Başkanı Fuat Yurt’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Metin Bay, Şahin Özdem ve Hüseyin Öztürk.

Genel kurulda konuşan FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Birlik Delegesi Murat Kumaş, Genel Kurula katılan tüm üreticilere teşekkür etti. Kumaş, “Genel Kurulumuz tüm ortak üreticilerimize ve Kooperatifimize hayırlı olsun. İnşallah bu dönemde daha güzel çalışmalara imza atacağız. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar’ın Genel Kurulumuza katılması da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın önderliğinde yapmış olduğumuz yeni yatırımlar ve projelerimizle birlikte Birliğimizi ve Kooperatifimizi daha ileri götürmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son olarak Genel Kurulumuza iştirak eden saygıdeğer ortaklarımıza ve konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KOOPERATİFİMİZİ DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yurt ise, Genel Kurulun ve gerçekleştirilen seçimin hayırlı olmasını temenni etti. Yurt, “Öncelikle Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar ve tüm ortak üreticilerimize teşekkür ediyorum. Katılımın ve ilginin yoğun olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnşallah ortak üreticilerimizle birlikte Birliğimizi ve Kooperatifimizi daha güzel yerlere taşıyacağız. Bu vesileyle Kooperatifimizde bugüne kadar görev yapmış ve yeni görev alan yöneticilerimize ve tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.