Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 11°C
Per 10°C

12’nci sınıf öğrencilerine MSÜ tanıtıldı

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Milli Savunma Üniversitesinin 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım etkinliği için ilimizde bulunan MSÜ öğretim görevlileri Müh. Üstğ. Fatih Enes Alemdar ve Müh. Tğ. Ali Çağrı Bayraktar’ı makamında kabul etti.

12’nci sınıf öğrencilerine MSÜ tanıtıldı
Ocak 3, 2023 8:05 am
116

Sıcak bir sohbet havasında gerçekleşen kabulde Müdür Tosunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 2023 yılı MSÜ ve 2023 YKS sınavlarına yönelik ilimizde yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler paylaştı. MSÜ öğretim görevlileri Alemdar ve Bayraktar, misafirperverliğinden dolayı Müdür Tosunoğlu’na teşekkür ederken, Milli Savunma Üniversitesinin tanıtım faaliyetleri ile akademik çalışma ve hedeflerine dair bilgiler aktardı. Öte yandan Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, liselerde öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik Milli Savunma Üniversitesi tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Milli Savunma Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından; Üniversitenin misyon ve vizyonu, fakülte ve bölümleri, fiziki imkânları, akademik ve mesleki faaliyetleri, öğrenci seçme ve yerleştirme süreçleri konusunda öğrencilerimize paylaşımlarda bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.