Dolar 18,8763
Euro 19,9875
Altın 1.109,98
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

2023, yüzyılın seçimi olacak

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 2023 genel seçimlerinin yüzyılın seçimi olacağını söyledi.

2023, yüzyılın seçimi olacak
Ekim 17, 2022 6:39 am
193

2023 seçimlerinin kritik bir eşik olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydın, “Bunun için gayret ediyoruz, çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimleri ülkemizde her dönem yapılan seçimlerden görmüyoruz. Bu seçimleri yüzyılın seçimleri olarak görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın uluslararası arenada Türkiye’nin yüzyılı olarak ön gördüğü bu yaklaşımı biz ülke içinde çalışarak Türklerin yüzyılı haline getirmeye gayret ediyoruz. Onun için ‘1923, 2023’ diyoruz. İnşallah önümüzdeki yüzyılın, Türkiye’nin, Türklerin ve mazlum milletlerin yüzyılı olması için gayret ediyor ve çalışıyoruz. Yolumuz meşakkatli ve uzun. Bu yolumuza yoldaşlık eden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“BİZİ AYNI, İKLİM, AYNI COĞRAFYA BÜYÜTÜYOR”

Milletvekili Kadir Aydın, Eğitim Bir-Sen Şubesi’nin olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, “Memur-Sen ile aynı iklimde, aynı coğrafyada yetişiyoruz. Bizi aynı din büyütüyor. Aynı coğrafya büyütüyor. Sizi gördükleri yerde bizi arıyorlar, bizi gördükleri yerde de sizi arıyorlar. Sizi solduran iklim, asla bizi yeşertmiyor. Bizi solduran, beslemeyen coğrafya size asla yeni sürgüler sürdürmüyor. Aynı zamanda bir birimizin sonuçlarını oluşturuyoruz. Biz birbirimizi adam yerine koymazsak, hiç kimse bizi adam yerine koymuyor. Biz bir birimizle rekabet etmek yerine, biz bir birimizle işbirliği yaparak büyürüz diye düşünüyoruz. Onun için yolumuz açık olsun. Geleceğimiz aydınlık olsun” ifadelerine de yer verdi.

YORUMLAR

  1. Mustafa Bıçakçı dedi ki:

    2 yıl transfer yasağı konuşuluyor,doğru ise, inşaallah doğru değildir