Dolar 18,8984
Euro 20,0783
Altın 1.120,88
BİST 5.272,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

7’den 77’ye hizmet için her zaman sahada

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrin farklı yerlerine ziyaretler gerçekleştirerek, hizmetin en iyisini sunmak için yerinde tespit yapıyor.

7’den 77’ye hizmet için her zaman sahada
Ağustos 1, 2022 6:26 am
172

Teknik ekibiyle birlikte Teyyaredüzü Mahallesi ve Gaziler Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Şenlikoğlu, eksikleri tek tek not alıp, çözümü konusunda birim müdürleriyle projelerini değerlendirdi. Şehrin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Şenlikoğlu: “Mahallelerimizi ziyaret ederek devam eden çalışmalarımızın yanı sıra yeni planlamalarımızı, yöre sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini hep birlikte değerlendiriyoruz. 28 mahallemize hizmetin en iyisini sunmak adına çalışıyoruz. Belediye olarak mahallelerimiz için planladığımız projeleri yerinde görerek, teknik ekibimizle istişare ediyoruz. Gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

40 YILLIK ÇOCUK PARKI HAYALLERİNE KAVUŞUYORLAR

Öte yandan Giresun Belediyesi, vatandaşların rahat bir nefes alması ve çocukların hoş vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla bir yandan eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım ve onarımına devam edilirken, diğer yandan da mahallelerde uygun görülen yerlere yeni park alanları kazandırılıyor.  Bu noktada, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da Aksu Mahallesi Cami yanı mevkiinde 40 yıldır ihtiyaç duyulan çocuk oyun parkı projesini hayata geçirdi. Mahalle halkının yazın keyfini yemyeşil parklarda huzurlu şekilde sürmelerini istediklerini aktaran Şenlikoğlu, ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığıyla vakit geçirdikleri parklar için çalışmaların hızlandığını kaydetti. Şenlikoğlu, “Keyif alacağınız, sevdiklerinizle güzel vakit geçireceğiniz yaşam alanları hazırlamaya devam ediyoruz. Çocuk oyun grupları, basketbol sahası, yürüyüş yolu, kamelyalar ve aydınlatma ile Aksu Mahallemize yeni Çocuk Parkı kazandırıyoruz. Yeni parklarımız ve yeni oyun gruplarımızla ailelerimizi ve çocuklarımızı daha çok mutlu edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.