Dolar 18,8960
Euro 20,0259
Altın 1.117,75
BİST 5.181,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Açıkhava reklamcıları bilgilerini tazeledi

Merkezi İstanbul’da bulunan Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) Giresun Ticaret ve Sanayi Odası salonunda  ‘Sektörel Eğitim Semineri’ düzenledi.

Açıkhava reklamcıları bilgilerini tazeledi
Temmuz 23, 2022 5:24 am
177

Seminerin açılış konuşmasını yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Ataün, açık hava reklamcılığının önemli ve vazgeçilmez bir sektör olduğunu belirterek, böyle güzel ve önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Toplantıda bir konuşma yapan ARED Başkanı Şahin Acar,  kendilerini konuk eden ve yakın ilgi gösteren TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na, Başkan Yardımcısı Ataün’e ve yöneticilere teşekkür etti. Acar, ARED olarak ilk toplantı ve seminerlerine 2007 yılında başladıklarını ve Giresun’ la birlikte de 66’ıncı semineri gerçekleştirdiklerini belirterek,  bugüne kadar 1891 firmadan 2912 meslektaşlarına katılım belgesi verdiklerini ifade etti. Başkan Şahin Acar, ARED olarak bugün 259 üye, 34 il temsilcisi, KKTC ve İngiltere’deki temsilcileriyle birlikte siz değerli meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretebilmek ve yanınızda olmak adına yoğun gayret gösteriyoruz.” diyerek meslektaşlarına teşekkür etti.

Seminerde söz alan ARED Giresun İl Temsilcisi Marco Medya sahibi Yunus Türk de yaptığı konuşmada, “Bugün burada ARED Başkanımız Sayın Şahin Acar,  yöneticilerimiz ve meslektaşlarımızla bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Seminerimizde,  duayenlerimiz olarak sizlerin mesleki bilgilerinden yararlanacak olmamız bizim için çok önem taşıyor. Şimdiden hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Seminerde son olarak söz alan ARED önceki dönem Başkanı hemşehrimiz Ahmet Özdemirel de, “Öncelikle 3 yıl başkanlığını yaptığım, 3 yıl da yönetim kurulunda bulunduğum ARED’ in bir mensubu olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. ARED  şeyden önce  birliğimizin, beraberliğimizin ve ortak noktasıdır. Seminerimiz hepimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından yeni üyeler Yunus Türk, Faruk Hancı ve Gökhan Kınataş’ a ARED rozetleri takıldı. ARED ustalara saygı töreninde ise Ahmet Çavuşoğlu, İsmet Küçükbayrak, Mehmet Özkaya, Mümtaz Hakyemez ve Yücel Erdoğan’ a onur plaketi takdim edildi.

Ardından, Gama Reklam’ın sahibi Mehmet Özbakır ve Zenit Led’ in sahibi Halil İbrahim Şirin, reklam firması yetkililerini bilgilendirme konuşmaları yaptılar. Seminer, teşekkür ve katılım belgesi töreni ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.