Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

Askıda Gıda yardım kampanyası

Giresun Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan “Askıda Gıda” projesiyle Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için ayni yardımlar daha da kolaylaşıyor.

Askıda Gıda yardım kampanyası
Şubat 15, 2023 8:02 am
41

10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrası ülke genelinde olduğu gibi ilimizdeki vatandaşları yardım için seferber olmuş durumda. İlimizden nakdi ve ayni yardımlar hız kesmeden devam etmekle birlikte Vali Enver Ünlü’nün talimatlarıyla başlatılan “Askıda Gıda” uygulamasıyla hayırsever vatandaşlarımız depremzede kardeşlerimize bir kez daha destek olmaya davet edildi. İlimizde hizmet veren iş yerleriyle valilik arasında imzalanan ‘Depremden Etkilenen İllerimizde Yaşayan Vatandaşlarımıza Yardım Amacıyla Askıda İhtiyaç Malzemesi Temini Protokolü’ gereğince anlaşmalı iş yerlerinde “Askıda Gıda” uygulaması başlatıldı. İmzalanan protokol altı ay süreyle geçerli olmakla birlikte; olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanmasını amaçlamakta.

“Askıda Gıda” uygulaması kapsamında sonda yer alan “Askıda Gıda Depremzede Kardeşlerine Destek Ol!” afişini gördüğünüz marketlerden bize teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istediğiniz kadar satın alarak marketlerde (emanete) bırakabilirsiniz. Valilik ile anlaşması olan marketlerden satın aldığınız ürünler görevlilerimizce marketlerden teslim alınarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.