Dolar 18,8855
Euro 20,0343
Altın 1.103,98
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Aydın: TBMM milletimizin kendi evidir

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, TBMM çalışmaları için bulunduğu Ankara’da Belediye Başkanları ile bakanlık ve genel müdürlük düzeyinde ziyaretlerde bulundu.

Aydın: TBMM milletimizin kendi evidir
Kasım 20, 2022 7:54 am
125

Milletvekili Aydın, belediye başkanlarıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.  Milletvekili Aydın ayrıca, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Necati Tığlı ve İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ile TBMM’de ağırladı. Aydın, “Burası milletimizin kendi evidir. Milletimiz de başımızın tacıdır” dedi.

Ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Kadir Aydın, Giresun il genelinde devam eden yatırımları ve planlanan projeleri istişare ettiklerini kaydetti. İl ve İlçe yöneticilerini Ankara’da ağırlamaktan her zaman mutluluk duyduklarını ifade eden Aydın,  “Bu noktada şehrimiz proje ve yatırımlarını takip etmek boynumuzun borcudur. Sayın Bakanlarımıza nazik misafirperverlikleri ve şehrimiz konularına olan yakın ilgileri içinteşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Yine Bulancak ilçemizde yapılması planlanan ve proje süreci tamamlanmak üzere olan 800 kişilik seyirci kapasiteli ve 3 antrenman salonlu Kapalı Spor Salonu ile 200 seyirci kapasiteli yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesinin ihale süreci ile ilgili görüştük. Sayın Bakanımızın onayından sonra Bulancak Belediyesi ile yapım protokolü imzalanacak ve yılbaşına kadar bu projelerde ihale edilecektir” dedi.

Milletvekili Aydın, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Ataün ve meclis üyelerini Giresun milletvekilleri olarak TBMM’de ağırladıklarını da hatırlatarak, “Şehrimizin ticari faaliyetler alanındaki gelişimi, proje ve yatırımların son durumu başta olmak üzere genel gündem üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Değerli arkadaşlarımızın gazi meclisi gezisinde kendilerine eşlik ettik. Bunun yanında Giresun’dan ve çeşitli illerden ziyaretimize gelen hemşehrilerimizi TBMM’de ağırlıyoruz. Burası milletimizin kendi evidir. Milletimiz de başımızın tacıdır. Ziyaretleri için hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.