Dolar 18,8766
Euro 19,9350
Altın 1.100,42
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Bakan Kurum’a taleplerini ilettiler

BUFAP gönüllü yöneticileri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişlikçiği Bakanı Murat Kurum’a geçtiğimiz haftaki Giresun ziyareti kapsamında taleplerini iletti.

Bakan Kurum’a taleplerini ilettiler
Aralık 23, 2022 8:19 am
103

Bulancak Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen gençlik buluşmasında, BUFAP gönüllü yöneticileri, engelli hizmet aracı ve birçok konuda Bakan Kurum’a talepte bulunduklarını belirterek açıklamada bulundular.

BUFAP tarafından yapılan şöyle;

“Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşen programda taleplerimizi ilettik. Engelli hizmet aracı konusunda Bulancak’a hibe çalışması olabilir mi sorusuna karşılık Murat Kurum Bulancak Belediyesi Başkanı Sayın Recep Yakar’a ‘Sayın başkan arkadaşlara bir araç alıp hizmetlerine tahsis eder misin?’ ifadelerini kullandı, bunun üzerine salonda yüksek alkış oldu. Salondan ayrılmadan önce Bakan Kurum ve Recep Yakar ile yaptığımız görüşmede ise Sarayburnu Camii önündeki sahil tarafındaki bulunan üst geçide engelli rampası yapılması ve Bulancak Millet Bahçesinde yer alan seyir teraslarında engelli rampası yapılması taleplerini de ilettik,  Bakan Kurum, Recep Yakar’dan bilgi alarak yapılacağını söyledi. Verilen sözler yerine getirilecek mi? Bulancak Belediyesi engelli vatandaşlarımız için engelli hizmet aracı tahsis edecek mi? Üst geçide ve seyir terasına rampalar yapılacak mı? Bu taleplerimiz ne zaman gerçekleşecek? Murat Kurum’a ve Belediye Başkanı Recep Yakar’a ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.